Onze offerte

Menselijk kapitaal vormt tegenwoordig een duurzaam concurrentievoordeel en wij
helpen u dit voordeel verder stevig aanhouden.

Onze offerte


De specialist van het detacheren van Poolse uitzendkrachten met erkenning van het Vlaamse Gewest.

KS Service is de specialist van het leveren van Poolse interim arbeiders. Wij beschikken over een uitgebreide database van de geschikte uitzendkrachten en bovendien onze personeel bestaat uit hoog gekwalificeerde professionals.

Onze praktijkervaring en bekwaamheid maken het mogelijk om in een aanzienlijk korte tijd gekwalificeerde Poolse arbeiders u aan te bieden.
Deze uitzendkrachten zijn verder in dienst van KS Service wat betekent dat KS Service neemt u de rompslomp van administratieve formaliteiten uit handen.


Waarom zou u voor KS Service interimkantoor moeten kiezen?

  • Het hele rekruteringstraject uit uw handen. KS Service weet snel aan goed gekwalificeerde Poolse arbeiders te komen. De competenties van de kandidaten worden door onze HR-consultants tijdens een interview met de kandidaat zorgvuldig in een kaart gebracht. Uiteindelijk kandidaten die aan de verwachtingen van de door de klant gewenste functieprofiel voldoen kunnen op het contract rekenen.
  • Onze diensten reiken verder dan rekruteringstraject. Na het uitlenen van de Poolse uitzendkracht bewaakt KS Service voortdurend of de ingezette Poolse werknemers naar wens functioneren en of de klant tevreden blijft met de verleende dienst. Ook de klanten kunnen regelmatig het functioneren van de uitzendkracht evalueren en aan KS Service de uitkomsten hiervan doorgeven.
  • Salarisadministratie volledig uitbesteed. KS Service verzorgt de salarisadministratie van Poolse tijdelijke werknemers. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen van tijd en kosten, waarbij onze klanten het loonbeleid volledig aan KS Service kunnen toevertrouwen. Dit houdt ook in het afhandeling van de A1-verklaringen, Limosa-meldingen en eindejaarspremie voor SFU
  • Het verzorgen van personeelsadministratie. KS Service beheert een database van zijn werknemers en houdt het continu bij. Bovendien verzorgt en beheert KS Service volledig de personeelsadministratie.
  • Uiteerste zorg van deskundige HR-consultanten. Klanten kunnen op de op maat gerichte service rekenen van onze ervaren HR-consultanten. U kunt bij onze consultanten met uw alle vragen terecht en u wordt altijd op de professionele manier geholpen.